Főoldal, hasznos információk

Anglia
Belgium
Bulgária
Dánia
Finnország
Franciaország
Görögország
Hollandia
Írország
Németország
Norvégia
Olaszország
Románia
Skócia
Spanyolország
Svájc
Svédország


 London (Anglia)

 Melyik fapados légitársaság kínál repülőjegyet:
Wizz Air (Lutonba)
easyJet (Lutonba és Gatwickre)
Ryanair (Lutonba és Stanstedbe)
 Melyik városból indulnak járatok:
Budapest - Ferihegy 1 repülőtér: easyJet, Wizz Air
Bécs - Schwechat repülőtér: easyJet
Pozsony: Ryanair
 Bejutás a repülőtérről a városba:
A Wizz Air járatai, illetve az easyJet és a Ryanair egyes járatai Lutonba érkeznek. A legolcsóbban az easyBus járataival lehet bejutni London belvárosába. A negyedóránként induló buszokkal kb. 80 percig tart az út. A jegyárak online vásárlás esetén 2 fonttól indulnak, a repülőtéren vásárolva viszont 9 fontot kell fizetni a buszjegyért (a retúrjegy 12 font).

Az easyJetnek Gatwick repülőterére is vannak járatai. A repülőtérről itt is az easyBus járataival lehet legolcsóbban bejutni a városba. A 20 percenként induló buszokkal kb. 70 percig tart az út. A jegyárak online vásárlás esetén 2 fonttól indulnak, a repülőtéren vásárolva 6 fontot kell fizetni a buszjegyért (a retúrjegy 12 font). A vonat (Gatwick Express) gyorsabb, mindössze 30 perc alatt ér a belvárosba. A vonatjegy drágább, 16,90 font/út (a retúrjegy 28,80 font).

A Ryanairnek Stansted repülőterére is vannak járatai. A repülőtérről az easyBus buszaival lehet legolcsóbban bejutni a városba. A 20-30 percenként induló buszokkal 80-100 percig tart az út. A jegyárak online vásárlás esetén 2 fonttól indulnak, a repülőtéren vásárolva 9 fontot kell fizetni a buszjegyért (a retúrjegy 13 font). Ha a gyorsaság számít, akkor inkább a Stansted Express vonattal érdemes utazni. Az utazási idő így mindössze 45 perc, a jegyért viszont többet, 18 fontot kell fizetni (a retúrjegy 26 font).
 Időjárás:
Előrejelzés a következő 7 napra.
Fapados
Légitársaságok

  Air Berlin
  easyJet
  Germanwings
  Jet2
  Norwegian
  Ryanair
  Vueling
  Wizz Air


e-mail: info@fapadosrepulojegyek.hu ··· Copyright © 2008-2010 fapados járatok, akciós fapados repülőjegyek, repjegyek, fapados légitársaságok, utazás